Wie we zijn

Wie we zijn

Rosanne, Dierenarts

Mijn naam is Rosanne de Jong. Al van jongs af aan wilde ik dierenarts worden, ik ben opgegroeid met honden, dwerghamsters en konijnen, maar ik heb later ook katten gehad. Ik ben sinds 2014 met veel plezier werkzaam als dierenarts en na gewerkt te hebben in verschillende praktijken ben ik sinds april parttime werkzaam bij Dierenkliniek ‘t Zand. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen of hard te lopen. Ook hou ik ervan om te reizen en salsa te dansen. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling en de altijd om de hoek liggende uitdaging. Mijn doel is om goede zorg te verlenen aan de dieren en een steeds betere dierenarts te worden, ik heb speciale interesse in bijzondere dieren (konijnen en knaagdieren) en chirurgie.

Judith, Dierenarts

ik ben Judith, ik ben hier werkzaam als dierenarts sinds mei 2020. Van jongs af aan ben ik gek op dieren en ik wist al heel vroeg dat ik dierenarts wilde worden. Ik ben in 2013 in Utrecht afgestudeerd en ik heb eerst jaren in Den Haag en daarna in Hilversum gewerkt. Ik heb recent een opleiding gevolgd tot dierenacupuncturist via de BEVAS in België en hoop dit naast de reguliere zorg steeds vaker te kunnen doen! Thuis woon ik met mijn vriend, een gepensioneerde blindengeleidenhond, een jonge labrador, 2 parkietjes en kippen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn honden in de bossen of ga ik een stuk wielrennen.

Emée de Gier, Paraveterinair

Hoi allemaal! Mijn naam is Esmée en per 1 januari 2020 mag ik mijzelf toevoegen aan het team als paraveterinair. Sinds juli 2019 ben ik afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente, en zal dus hier mijn kennis verder gaan ontwikkelen. Mijn passie en enthousiasme voor dieren zal hier dan ook zeker van pas komen. Ik zal zowel werkzaam zijn bij Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek in Schalkwijk als Dierenkliniek ‘t Zand in Wijk bij Duurstede. Ik hoop u graag binnenkort te verwelkomen met uw huisdier!

Fleur Haalboom, Paraveterinair

Mijn naam is Fleur Haalboom. In juni 2016 heb ik de 2-jarige opleiding tot paraveterinair met succes afgerond op het Groenhorst College in Barneveld. Ik heb een half jaar in een gemengde praktijk gewerkt en sinds maart 2017 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek ’t Zand. Thuis heb ik een klein hondje, genaamd Pip. Pip is een boomer en een echte knuffelkont. Het liefst zit ze de hele dag bij je op schoot en loopt ze achter je aan. Bij mijn vriend op de boerderij is er een grote diversiteit aan dieren. Van gans tot koe en van Sint Bernard tot schaap. Ik vind het heerlijk om zoveel dieren om me heen te hebben, dan kom ik echt tot rust. Het werk als paraveterinair spreekt mij erg aan omdat je contact hebt met zowel mens als dier. Dit vind ik een geweldige combinatie! Mijn doel als paraveterinair is om klanten op een vriendelijke manier te helpen en goed te informeren. Wat de dieren betreft; die wil ik optimale zorg verlenen en de aandacht en liefde geven die ze verdienen. Ik heb mij in de praktijk ook verder toegelegd op het begeleiden van stagiaires; ik vind het erg leuk om hen iets te leren! Ik hoop u binnenkort te ontmoeten bij Dierenkliniek ’t Zand.

Franca Opdam, Paraveterinair

Mijn naam is Franca Opdam. Sinds 1 januari ben ik één van de nieuwe gezichten binnen de praktijk. Na mijn middelbare school heb ik een vierjarige opleiding paardensport en management gevolgd aan het  NHB te Deurne. Daarna ben ik werkzaam geweest als manager op een eventingstal in Spanje. Mijn passie ligt echter niet alleen bij paarden, maar ook bij honden, katten, konijnen, knaagdieren en noem zo maar op. Daarom ben ik weer naar Nederland gekomen om de opleiding van paraveterinair te volgen in Barneveld om zodoende kennis op te doen voor meerdere dieren. Het leuke aan dit werk vind ik natuurlijk het werken met dieren maar ook het contact met de klanten en geen enkele dag is hetzelfde. Mijn doel is om de dieren zo goed mogelijke zorg te bieden en de klant een tevreden en gerust gevoel te geven.

Na een aantal jaren werkervaring in Amsterdam en Driebergen opgedaan te hebben ben ik nu hier werkzaam. Ik zal zowel in deze praktijk te vinden zijn als op de hoofdvestiging in Schalkwijk. Thuis vermaak ik mij met mijn hond Myka, paard Zumba, pony Cherry en een aantal kippen.