Wie we zijn

Wie we zijnSanne Klooster, Dierenarts Mijn naam is Sanne Klooster en ik ben in 2016 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Utrecht. Sinds augustus 2017 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek ’t Zand. Voordat ik in deze kliniek aan de slag ging, heb ik als dierenarts gewerkt in onder andere Culemborg, Almere en Huizen, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan als dierenarts. Daarnaast volg ik regelmatig nascholingen, om op deze manier up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Ik woon in Wijk bij Duurstede samen met mijn vriend, onze puberhond Abbey en onze 2 konijntjes Benji en Cornflake. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn paard Falco, train ik met onze hond Abbey en breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Tot ziens bij ons in de kliniek!

Janneke Heijltjes, Dierenarts Hallo, ik ben Janneke Heijltjes. Sinds 2004 oefen ik met veel plezier het mooie vak van dierenarts uit. Ik heb in diverse praktijken in zowel Nederland als Engeland gewerkt en zodoende allround ervaring opgedaan. Mijn bijzondere interesse ligt bij interne geneeskunde en echografie. Samen met mijn man en onze kinderen woon ik in het dorpje Maarn, vlakbij het bos. We delen ons huis met 2 poezen en 2 konijnen. Sinds kort hebben we een nieuwe Labradoodle pup in ons midden: Loekie Lotje Waf! Ik vind het erg leuk dat ik per 1 februari 2018 het team bij Dierenkliniek ’t Zand in Wijk bij Duurstede zal komen versterken. Tot ziens!

Esmée de Gier, Paraveterinair Hoi allemaal! Mijn naam is Esmée en per 1 januari 2020 mag ik mijzelf toevoegen aan het team als paraveterinair. Sinds juli 2019 ben ik afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente, en zal dus hier mijn kennis verder gaan ontwikkelen. Mijn passie en enthousiasme voor dieren zal hier dan ook zeker van pas komen. Ik zal zowel werkzaam zijn bij Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek in Schalkwijk als Dierenkliniek ‘t Zand in Wijk bij Duurstede. Ik hoop u graag binnenkort te verwelkomen met uw huisdier!

Fleur Haalboom, Paraveterinair Mijn naam is Fleur Haalboom. In juni 2016 heb ik de 2-jarige opleiding tot paraveterinair met succes afgerond op het Groenhorst College in Barneveld. Ik heb een half jaar in een gemengde praktijk gewerkt en sinds maart 2017 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek ’t Zand. Thuis heb ik een klein hondje, genaamd Pip. Pip is een boomer en een echte knuffelkont. Het liefst zit ze de hele dag bij je op schoot en loopt ze achter je aan. Bij mijn vriend op de boerderij is er een grote diversiteit aan dieren. Van gans tot koe en van Sint Bernard tot schaap. Ik vind het heerlijk om zoveel dieren om me heen te hebben, dan kom ik echt tot rust. Het werk als paraveterinair spreekt mij erg aan omdat je contact hebt met zowel mens als dier. Dit vind ik een geweldige combinatie! Mijn doel als paraveterinair is om klanten op een vriendelijke manier te helpen en goed te informeren. Wat de dieren betreft; die wil ik optimale zorg verlenen en de aandacht en liefde geven die ze verdienen. Ik heb mij in de praktijk ook verder toegelegd op het begeleiden van stagiaires; ik vind het erg leuk om hen iets te leren! Ik hoop u binnenkort te ontmoeten bij Dierenkliniek ’t Zand.Franca Opdam, Paraveterinair Mijn naam is Franca Opdam. Sinds 1 januari ben ik één van de nieuwe gezichten binnen de praktijk. Na mijn middelbare school heb ik een vierjarige opleiding paardensport en management gevolgd aan het  NHB te Deurne. Daarna ben ik werkzaam geweest als manager op een eventingstal in Spanje. Mijn passie ligt echter niet alleen bij paarden, maar ook bij honden, katten, konijnen, knaagdieren en noem zo maar op. Daarom ben ik weer naar Nederland gekomen om de opleiding van paraveterinair te volgen in Barneveld om zodoende kennis op te doen voor meerdere dieren. Het leuke aan dit werk vind ik natuurlijk het werken met dieren maar ook het contact met de klanten en geen enkele dag is hetzelfde. Mijn doel is om de dieren zo goed mogelijke zorg te bieden en de klant een tevreden en gerust gevoel te geven. 

Na een aantal jaren werkervaring in Amsterdam en Driebergen opgedaan te hebben ben ik nu hier werkzaam. Ik zal zowel in deze praktijk te vinden zijn als op de hoofdvestiging in Schalkwijk. Thuis vermaak ik mij met mijn hond Myka, paard Zumba, pony Cherry en een aantal kippen.