Wie we zijn

Wie we zijnSanne Klooster, Dierenarts Mijn naam is Sanne Klooster en ik ben in 2016 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Utrecht. Sinds augustus 2017 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek ’t Zand. Voordat ik in deze kliniek aan de slag ging, heb ik als dierenarts gewerkt in onder andere Culemborg, Almere en Huizen, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan als dierenarts. Daarnaast volg ik regelmatig nascholingen, om op deze manier up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Ik woon in Wijk bij Duurstede samen met mijn vriend, onze puberhond Abbey en onze 2 konijntjes Benji en Cornflake. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn paard Falco, train ik met onze hond Abbey en breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Tot ziens bij ons in de kliniek!

Janneke Heijltjes, Dierenarts Hallo, ik ben Janneke Heijltjes. Sinds 2004 oefen ik met veel plezier het mooie vak van dierenarts uit. Ik heb in diverse praktijken in zowel Nederland als Engeland gewerkt en zodoende allround ervaring opgedaan. Mijn bijzondere interesse ligt bij interne geneeskunde en echografie. Samen met mijn man en onze kinderen woon ik in het dorpje Maarn, vlakbij het bos. We delen ons huis met 2 poezen en 2 konijnen. Sinds kort hebben we een nieuwe Labradoodle pup in ons midden: Loekie Lotje Waf! Ik vind het erg leuk dat ik per 1 februari 2018 het team bij Dierenkliniek ’t Zand in Wijk bij Duurstede zal komen versterken. Tot ziens!

Willemijn van Eck, Paraveterinair Hoi, mijn naam is Willemijn van Eck. In 2006 heb ik op het Groenhorst College in Barneveld de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente afgerond. Vanaf april 2019 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek ’t Zand. Daarvoor heb ik hier al geregeld invalwerk gedaan. Hiervoor was ik werkzaam op de hoofdvestiging Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek in Schalkwijk. Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie; van balie tot operatiekamer, elke dag is anders. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Langbroek. Wij hebben 2 honden en konijnen. In mijn vrije tijd train ik graag met onze hond Kyra en ben ik het liefst lekker buiten bezig. Hopelijk tot ziens in onze kliniek!

Fleur Haalboom, Paraveterinair Mijn naam is Fleur Haalboom. In juni 2016 heb ik de 2-jarige opleiding tot paraveterinair met succes afgerond op het Groenhorst College in Barneveld. Ik heb een half jaar in een gemengde praktijk gewerkt en sinds maart 2017 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek ’t Zand. Thuis heb ik een klein hondje, genaamd Pip. Pip is een boomer en een echte knuffelkont. Het liefst zit ze de hele dag bij je op schoot en loopt ze achter je aan. Bij mijn vriend op de boerderij is er een grote diversiteit aan dieren. Van gans tot koe en van Sint Bernard tot schaap. Ik vind het heerlijk om zoveel dieren om me heen te hebben, dan kom ik echt tot rust. Het werk als paraveterinair spreekt mij erg aan omdat je contact hebt met zowel mens als dier. Dit vind ik een geweldige combinatie! Mijn doel als paraveterinair is om klanten op een vriendelijke manier te helpen en goed te informeren. Wat de dieren betreft; die wil ik optimale zorg verlenen en de aandacht en liefde geven die ze verdienen. Ik heb mij in de praktijk ook verder toegelegd op het begeleiden van stagiaires; ik vind het erg leuk om hen iets te leren! Ik hoop u binnenkort te ontmoeten bij Dierenkliniek ’t Zand.Daniëlle de Kruif, Paraveterinair Hallo, mijn naam is Daniëlle de Kruif. In 2016 ben ik begonnen aan de opleiding Paraveterinair in Utrecht en deze heb ik begin 2018 met succes afgerond. In mijn opleiding heb ik door middel van stage kennis gemaakt met verschillende dierenartsenpraktijken voor zowel kleine huisdieren, als groot vee en paarden. Mijn laatste stage was bij dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek in Schalkwijk en via daar ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Dierenkliniek ’t Zand. Als kind ben ik thuis opgegroeid met vele dieren. Op dit moment heb ik onder andere een paard, katten, knaagdieren en papegaaien. Hier is dan ook de interesse voor dit vak ontstaan. Het werk als paraveterinair is ontzettend afwisselend en elke dag leer ik wel weer iets bij. Dit maakt het werk uitdagend, maar vooral ook ontzettend leuk. Hopelijk tot ziens in de praktijk!