Wie we zijn

Wie we zijn

Judith, Dierenarts

ik ben Judith Hoogeveen, ik ben hier werkzaam als dierenarts sinds mei 2020. Van jongs af aan ben ik gek op dieren en ik wist al heel vroeg dat ik dierenarts wilde worden. Ik ben in 2013 in Utrecht afgestudeerd en ik heb eerst jaren in Den Haag en daarna in Hilversum gewerkt. Ik heb recent een opleiding gevolgd tot dierenacupuncturist via de BEVAS in België en hoop dit naast de reguliere zorg steeds vaker te kunnen doen! Thuis woon ik met mijn vriend, een gepensioneerde blindengeleidenhond, een jonge labrador, 2 parkietjes en kippen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn honden in de bossen of ga ik een stuk wielrennen.

Tamara, Paraveterinair

Hallo mijn naam is Tamara Wollaars. Sinds augustus 2020 werk ik hier in het gezellige team van dierenkliniek ‘t Zand. Ik ben in juli 2020 geslaagd voor mijn diploma voor paraveterinair. Na 4 jaar de opleiding te hebben gevolgd kon ik dan ook niet wachten om het werkveld in te gaan.

Mijn hobby’s zijn mijn lieve honden en katten thuis knuffelen en verzorgen, maar ook vind ik het erg leuk om zo nu en dan te zingen. Werken met dier en mens is echt mijn passie! Ik ben daarom ook altijd in voor een praatje. 

U zult mij vast tegen komen in de praktijk heeft u vragen? Voel u vrij en vraag het mij!

Elena, Paraveterinair

Hoi! Ik ben Elena Scholten, dierenliefhebber in hart en nieren. Bij ons thuis is het dan ook een gezellige beestenboel honden, konijnen, duiven en een aquarium. Ik werk sinds feb 2020 bij Dierenkliniek t’ Zand onderdeel van Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek B.V. (waar ik tevens ook te vinden ben) Hiervoor heb ik al in diverse praktijken ervaring opgedaan waardoor ik allround inzetbaar ben. Ik houd erg van de afwisseling in het werk en de het niet weten wat de dag brengen zal. Ik werk hier dan ook met veel plezier en kan erg genieten van alle knuffels, lebbers en pootjes die ik krijg van de dieren.
Graag zie u en uw viervoeter of gevleugelde vriend bij ons op de praktijk!