Wie we zijn

Wie we zijn

Rosanne, Dierenarts

Mijn naam is Rosanne de Jong. Al van jongs af aan wilde ik dierenarts worden, ik ben opgegroeid met honden, dwerghamsters en konijnen, maar ik heb later ook katten gehad. Ik ben sinds 2014 met veel plezier werkzaam als dierenarts en na gewerkt te hebben in verschillende praktijken ben ik sinds april parttime werkzaam bij Dierenkliniek ‘t Zand. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen of hard te lopen. Ook hou ik ervan om te reizen en salsa te dansen. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling en de altijd om de hoek liggende uitdaging. Mijn doel is om goede zorg te verlenen aan de dieren en een steeds betere dierenarts te worden, ik heb speciale interesse in bijzondere dieren (konijnen en knaagdieren) en chirurgie.

Judith, Dierenarts

ik ben Judith Hoogeveen, ik ben hier werkzaam als dierenarts sinds mei 2020. Van jongs af aan ben ik gek op dieren en ik wist al heel vroeg dat ik dierenarts wilde worden. Ik ben in 2013 in Utrecht afgestudeerd en ik heb eerst jaren in Den Haag en daarna in Hilversum gewerkt. Ik heb recent een opleiding gevolgd tot dierenacupuncturist via de BEVAS in België en hoop dit naast de reguliere zorg steeds vaker te kunnen doen! Thuis woon ik met mijn vriend, een gepensioneerde blindengeleidenhond, een jonge labrador, 2 parkietjes en kippen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn honden in de bossen of ga ik een stuk wielrennen.

Ingrid, Paraveterinair

Aangenaam, mijn naam is Ingrid Lokhorst. Sinds eind juli 2020 mag ik deel uit maken van dit leuke team. Na werkzaam te zijn geweest in de management- en imagineeringbranche, heb ik de switch gemaakt naar paraveterinair. Via flexwerk heb ik bij verschillende praktijken ervaring op mogen doen. Het leuke aan paraveterinair zijn is de afwisseling in het werk. Geen een dag is hetzelfde. Ik vind het erg leuk om met dieren te werken en ook het klantcontact spreekt mij erg aan.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn paard Colenda en konijn Wollie. Oppashond Indy houdt mij ook regelmatig gezelschap. Naast de dieren is snowboarden een van mijn grootste passies. Ik ben dan ook regelmatig te vinden op de piste. 

U vindt mij van dinsdag t/m vrijdag in de kliniek. 

Tamara, Paraveterinair

Hallo mijn naam is Tamara Wollaars. Sinds augustus 2020 werk ik hier in het gezellige team van dierenkliniek ‘t Zand. Ik ben in juli 2020 geslaagd voor mijn diploma voor paraveterinair. Na 4 jaar de opleiding te hebben gevolgd kon ik dan ook niet wachten om het werkveld in te gaan.

Mijn hobby’s zijn mijn lieve honden en katten thuis knuffelen en verzorgen, maar ook vind ik het erg leuk om zo nu en dan te zingen. Werken met dier en mens is echt mijn passie! Ik ben daarom ook altijd in voor een praatje. 

U zult mij vast tegen komen in de praktijk heeft u vragen? Voel u vrij en vraag het mij!

Franca, Paraveterinair

Mijn naam is Franca Opdam. Sinds 1 januari ben ik één van de nieuwe gezichten binnen de praktijk. Na mijn middelbare school heb ik een vierjarige opleiding paardensport en management gevolgd aan het  NHB te Deurne. Daarna ben ik werkzaam geweest als manager op een eventingstal in Spanje. Mijn passie ligt echter niet alleen bij paarden, maar ook bij honden, katten, konijnen, knaagdieren en noem zo maar op. Daarom ben ik weer naar Nederland gekomen om de opleiding van paraveterinair te volgen in Barneveld om zodoende kennis op te doen voor meerdere dieren. Het leuke aan dit werk vind ik natuurlijk het werken met dieren maar ook het contact met de klanten en geen enkele dag is hetzelfde. Mijn doel is om de dieren zo goed mogelijke zorg te bieden en de klant een tevreden en gerust gevoel te geven.

Na een aantal jaren werkervaring in Amsterdam en Driebergen opgedaan te hebben ben ik nu hier werkzaam. Ik zal zowel in deze praktijk te vinden zijn als op de hoofdvestiging in Schalkwijk. Thuis vermaak ik mij met mijn hond Myka, paard Zumba, pony Cherry en een aantal kippen.

Elena, Paraveterinair

Hoi! Ik ben Elena Scholten, dierenliefhebber in hart en nieren. Bij ons thuis is het dan ook een gezellige beestenboel honden, konijnen, duiven en een aquarium. Ik werk sinds feb 2020 bij Dierenkliniek t’ Zand onderdeel van Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek (waar ik tevens ook te vinden ben) Hiervoor heb ik al in diverse praktijken ervaring opgedaan waardoor ik allround inzetbaar ben. Ik houd erg van de afwisseling in het werk en de het niet weten wat de dag brengen zal. Ik werk hier dan ook met veel plezier en kan erg genieten van alle knuffels, lebbers en pootjes die ik krijg van de dieren.
Graag zie u en uw viervoeter of gevleugelde vriend bij ons op de praktijk!