Februari = 'Maand van het gebit'

Gebitsproblemen komen regelmatig voor bij honden en katten. Vaak hebben wij dit als eigenaar niet door, want hij eet toch nog goed? Helaas laten honden en katten niet snel blijken dat er gebitsproblemen zijn en dus ontdekken we het vaak pas als het gebit al dusdanig is aangetast, dat er in sommige gevallen tanden of kiezen verwijderd moeten worden. Dit willen we natuurlijk graag voorkomen, want voorkomen is beter dan genezen! Daarom is het belangrijk om regelmatig het gebit van uw dier te laten controleren door een dierenarts en tevens het gebit te poetsen. In de ‘maand van de gebitsverzorging’ bieden wij gratis gebitscontroles aan en krijgt u maar liefst 15% korting op een gebitsbehandeling!

Voor een gebitsreiniging of gratis gebitscontrole kunt u een afspraak maken via 0343-575200 of loop even bij ons binnen!

Klik hier voor meer informatie over de ‘Maand van de gebitsverzorging’.